>> Google Books
Cooking for Geeks : 料理の科学と実践レシピ
Format:
Book
Responsibility:
Jeff Potter著 ; 水原文訳
Language:
Japanese
Published:
東京 : オライリー・ジャパン
東京 : オーム社 (発売), 2011.9
Description:
xviii, 405p ; 24cm
Authors:
Series:
Make: Japan books <BB05836090>
Catalog.Bib:
BB07148011
ISBN:
9784873115092 [4873115094]  CiNii Books  Webcat Plus  Google Books
Holding items in this series
Loading
Holdings
Loading availability information

Similar Items:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 

Potter, Jeff, 1977-, 水原, 文

オライリー・ジャパン, オーム社 (発売)

杉田, 浩一(1929-2003)

講談社

都甲, 潔(1953-), 飯山, 悟

講談社

高橋, 勇(1940-), LaBuza, T. P.

柴田書店

小林, 茂(1970-)

オライリー・ジャパン, オーム社 (発売)

10 Book 料理の科学

Wolke, Robert L., ハーパー, 保子(1955-)

楽工社

小林, 茂(1970-)

オライリー・ジャパン, オーム社 (発売)

瀬口, 正晴, 阿部, 誠, 大喜多, 祥子, 大久保, 郁子, 楠瀬, 千春, 細見, 和子, 松村, 羊子, 吉野, 世美子

建帛社

Molinaro, Anthony, 木下, 哲也(1967-), 福竜興業

オライリー・ジャパン, オーム社 (発売)