Blank Cover Image
技術
Format:
Book
Responsibility:
渡辺篤二編
Language:
Japanese
Published:
東京 : 農山漁村文化協会, 1987.7
Description:
xx,314p ; 27cm
Authors:
渡辺, 篤二(1917-2013) <DA00433904>  
Series:
21世紀を迎える日本の食品産業 ; 1 <BN01148476>
Catalog.Bib:
BN01148035
ISBN:
9784540870279 [4540870270]  CiNii Books  Webcat Plus  Google Books
Holding items in this series
Loading
Holdings
Loading availability information

Similar Items:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
1 Book 農産加工

渡辺, 篤二(1917-2013)

技報堂

渡辺, 茂

明治図書出版

渡辺, 篤二(1917-2013)

東洋経済新報社

渡辺, 篤, 田宮, 博(1903-1984)

南江堂

Smith, Allan K, Circle, Sidney J, 柴崎, 一雄, 渡辺, 篤二(1917-2013), 福島, 男児

建帛社

金田, 尚志(1922-), 藤巻, 正生(1917-), 渡辺, 篤二(1917-2013)

東洋経済新報社

渡辺, 茂(1918-1992)

経済調査会

村松, 稔, 黒田, 俊夫(1909-2006), 渡辺, 篤二(1917-2013)

共立出版

11 Book 観測技術史

渡辺, 敏夫(1905-)

恒星社厚生閣

6 Book 大豆食品

渡辺, 篤二(1917-2013), 海老根, 英雄(1921-), 太田, 輝夫(1926-)

光琳書院